Hyvää ja rauhallista joulua.

24.12.2021

Itä-Suomen Pieneläintuhkaamo toivottaa kaikille rauhallista joulua. Puhelin on nyt viikonloppuna äänettömällä, mutta laitathan viestiä jos on kiireellistä asiaa, niin pyrimme kuitenkin vastaamaan, kun tilanne sen sallii.

Lisää ajankohtaisia

Vastaanotto suljettu 24.6 - 8.7

24.06.2024

Hei, vastaanottomme on suljettu tilapäisesti sairastumisen takia. Tuhkaukset tapahtuvat normaalisti yhteistyöklinikoidemme kautta. Emme ole myös kyseisenä aikana tavoitettavissa puhelimitse.

Pieneläintuhkaamon muutto uusiin tiloihin

09.02.2024

Parhaan palvelun taataksemme olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme siirtymässä uusiin, tiloihin, jotta voimme tarjota parempaa palvelua teille. Muuton myötä krematorio tulee olemaan tilapäisesti suljettu 10.2.2024 - 18.2.2024, jolloin emme pysty tuhkauksia tekemään. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia viivästyksiä ja toivomme ymmärrystänne tässä siirtymävaiheessa. Jos teillä ilmenee kysymyksiä tuhkaamiseen liittyen tai kiireellisiä tarpeita sulkemisajankohtana, suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voimme auttaa teitä parhaamme mukaan. Kiitämme jälleen kärsivällisyydestänne ja tuestanne tämän muutosprosessin aikana.

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uuttavuotta.

23.12.2023

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, Kun joulu lähestyy, haluamme kiittää teitä lämpimästi tuestanne ja luottamuksestanne kuluneen vuoden aikana. Tiedämme, että lemmikin menettäminen on sydäntäsärkevä kokemus, ja olemme kiitollisia, että olette antaneet meille mahdollisuuden auttaa teitä näinä vaikeina hetkinä. Haluamme myös ilmoittaa, että vastaanottomme on suljettu 25.12.2023 - 12.1.2024 uusien toimitilojemme rakentamisen vuoksi. Toimintamme jatkuu muuten normaalisti yhteistyöklinikoidemme kautta. Pyrimme parantamaan palvelujamme ja toimitilojamme voidaksemme palvella teitä entistä paremmin tulevaisuudessa. Toivotamme teille rauhallista ja lämmintä joulua.

Lomalla 3.7 - 9.7

02.07.2023

Hei. Olemme lomalla tulevan viikon, jolloin emme pysty vastaanottoja järjestämään. Tuhkauksen järjestäminen tapahtuu ainoastaan yhteistyöklinikoidemme kautta. Hyvää Kesää. -Joosua

Toiminnan aloitus

06.09.2021